Parga egy viszonylag kis település (falu), ahol kipihenheti magát. Úgy néz ki, festői, a házak épülnek szemben a hegyoldalban a padlót, és használja kis sikátorok csatlakoztatva. Egy gyönyörű parkosított sétányon hangulatos kávézók és tavernák hangulatos légkörben. Ezekből alkalmakkor az embernek, miközben a snack és ital, a lelátó kilátással a tengerre, a környező hegyek a város és a vár "Castro", amely méltóságteljesen a hegy tetején a szigeten Panagia Parga és figyel.Az egész túra egyik legfontosabb a vár meghódítására, különösen egy forró napon. De az erőfeszítés megtérül, ott vár a nagy jutalom formájában lélegzetelállító kilátás nyílik mind Parga és Panagia, és az egyik látja a távolban szigetek Paxos és Antipaxos hazudnak. Másrészt, az egyik úgy néz ki, mint a három strand környékén Parga: Valtos-parton. A hosszú, homokos (nagyon finom kavicsos) strandtól. Fut a nyugati nagyon fokozatosan, és így alkalmas a gyermekek számára. Mint a tenger Lichnos itt van egy édesvízi forrás. Valtos től már egy másik csodálatos kilátással a tengerre, és a két Paxos szigetekre.

Valtos strand könnyen megközelíthető közúton keresztül, autóval vagy taxival, keresztül vízitaxi, hogy gyakran utazik az Valtos mód és a móló Parga, vagy gyalog 2 útvonalakon keresztül: egy rövid át a várat, sok-sok lépcsőn, és kapcsolva, vagy kissé hosszabb, de kevésbé fárasztó keresztül Odoz 23 fevruarios fel, jobbra és balra újra. Hogyan sétálsz, az is fantasztikus kilátást.

Június elején utaztam Parga, Görögország tanácsára egy barátja. Itt volt három alkalommal tett engem, és a lelkes ezt a célt.

Parga található a nyugati partján Görögország szárazföldi a Jón-tengeren. A part mentén a Jón-szigetek Korfu, Paxi és Antipaxi. Ki megy Parga és a környező célpontok, repülő Preveza. Preveza egy kis repülőtér millitair így nem kell fényképezett és filmre. Az átutalás Parga egy órás autóútra Preveza.

This free website was made using Yola.

No HTML skills required. Build your website in minutes.

Go to www.yola.com and sign up today!

Make a free website with Yola